Ubiraju se zrele i sočne divlje kupine , obično crne, redje crvene bobice, koje skupljamo u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima jer tada plod biva očuvaniji i sočniji. Kupina se u gajbe pakuje u tri, četiri reda, da se ne bi oštetila, zgnječila i da ne bi iscureo sok. Do našeg proizvodnog pogona kupina se transportuje klimatizovanim vozilima i stavlja se u Laktofriz od inoxa gde se vrši burna fermentacija. Dodaju se odredjeni enzimi i kvasci da bi se lakše odradila fermentacija i kasnije bolje izbistrilo vino. Po završenoj fermentaciji u kojoj se kljuk odvaja na površinu u vidu pogače, ispod ostaje dragocena tečnost a na dnu uginule bakterije i kvasci. Kupinovo vino se otače i dobija se manja, ali vrlo kvalitetna, količina radmana. Vino treba još da odleži i tu se vrši takozvana fina (lagana) fermentacija. U toku odležavanja potrebno je još par puta otočiti vino. Na kraju se vino koriguje medom i dodaje se naš tajni sastojak koji se prenosi sa kolena na kolena već generacijama. Ostaje još samo da se vino filtrira, pasterizuje i napune flaše koje zatvaramo pampurom. Na redu je etiketiranje, voskiranje, stavljanje little book-a i pakovanje u kutije. Od trenutka kada ugledate flašu, ista će vas zainteresovati, privući i osvojiti na prvi pogled. Prilikom degustacije, ukus našeg desertnog vina, osvojiće i zaklete ljubitelje prelepog vina od groždja. Naš TAJNI SASTOJAK koji čini “Nezaboravnu berbu” drugačijom od ostalih, daje joj poseban ukus, aromu, miris i punoću. Njen buke Vas prosto osvaja na prvi gutljaj. KAKO SAMI DA NAPRAVITE KUPINOVO VINO:
Uživajte u dobijenom vinu koje ste sami napravili. |
|
Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, Kupinovo vino, |
Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba, MakeArt, Nezaboravna berba |